Skip to content

Bamseline

Bamseline image

Bamseline skyllemiddel får dit vasketøj til at føles og dufte fantastisk.

Bamseline skyllemiddel giver vedvarende friskhed og blødhed i hverdagen, så dit tøj føles rigtig behageligt. Vi tror på, at når du viser omsorg for dig tøj, så viser du også kærlig omsorg for dig selv og din familie.

Bamseline tilbyder en lang række dufte fra diskret vellugt, som Bamseline Blid & Blød og dens blide allergivenlige formel, til berusende aromaer, som Creations, udviklet i samarbejde med verdens førende parfumefabrikanter for at sikre, at dit nyvaskede tøj dufter lige så godt, som det føles.

Endnu bedre er det, at Bamselines unikke formel gør, at dit tøj udsender en herlig duft, når du bevæger dig – det bevarer fornemmelsen af friskhed i stoffet i længere tid.

Blid omsorg for din familie

Familier i 28 lande over hele verden satser på vores skyllemidler for at give deres vasketøj en fantastisk fornemmelse. Det første produkt blev introduceret i Storbritannien i 1969, og siden da har vores udviklingsafdelinger hele tiden arbejdet med at gøre produkterne endnu bedre. Bamseline trænger ind i tøjet og giver friskhed og blødhed selv ved lave temperaturer.