Hvorfor mener vi, at snavs er godt?

Hvorfor mener vi, at snavs er godt?

Bio-tex vil gerne vise, at snavs ikke altid er skidt. Rent faktisk er snavs godt – specielt når det er et resultat af, at dine børn har haft det sjovt og har udforsket, undersøgt, lært og gjort deres erfaringer inden for alt det gode, som verden byder på. Det hjælper ikke kun dine børn til at forstå deres verden, miljøet og naturen, men det vil også være med til at forme deres værdier, give dem selvtillid og i sidste ende hjælpe dem til at nå vigtige milepæle.

Vi samarbejder med førende akademiske eksperter i børneudvikling og undersøger værdier og fordele ved eksperimentel læring. Vi interviewer løbende forældre og børn over hele verden om naturen, værdier, uddannelse, børneudvikling, håb, drømme, miljø, fremtid – og selvfølgelig om snavs. Med baggrund i al denne viden har Bio-tex i samarbejde med Dr. Dorothy Singer og Dr. Jerome Singer fra Yale University i løbet af de seneste fire år udgivet to forskningsrapporter (”Giving Our Children the Right to be Children” og ”Children and Nature”) og to globale studier (”Have a Go” og ”Mamma Mia”) om eksperimentel læring og børneudvikling.

Derudover har Dr. Singer kommenteret en serie kortfilm, som Bio-tex har produceret som støtte til forskningen. Resultaterne af disse studier er selvfølgelig omfattende, derfor giver vi her korte uddrag, som hurtigt kan læses, deles med vennerne og kommenteres.