Indendørsaktiviteter for børn

Det kan være svært at finde på sjove indendørsaktiviteter. Vi har samlet fem gode tips til, hvad du kan lave med dine børn på en gråvejrsdag. Se dem her !

5 sjove indendørsaktiviteter for børn

Det kan være svært at finde på sjove indendørsaktiviteter, selvom der er et hav af dem. Vi har samlet fem gode tips til, hvad du kan lave med dine børn på en kedelig gråvejrsdag.

Spil et brætspil

I den digitale verden vi lever i, er der mange som glemmer, hvor sjovt det egentlig er at spile brætspil. Det fantastiske ved brætspil er, at det er en indendørsaktivitet, som hele familien kan være med på. Der findes mange underholdende brætspil, nogle af vores favoritter er: Ludo, Backgammon og Matador.

Gå i biografen

Hvis I har en biograf i nærheden af jeres bolig, er dette en oplagt indendørsaktivitet for hele familien. Tjek hvilke film der går i øjeblikket og find en efter jeres smag. Vil I spare nogle penge, kan I også lave en hjemmebiograf foran jeres eget TV. Find tæpper og puder frem, så I rigtig kan putte foran TV’et. En anden god idé er at lave en gang hjemmelavet varm kakao og bage en portion boller, som I kan hygge med, imens I ser film – det vil børnene med garanti elske!

Læs en bog

Når vejret er kedeligt og trist findes der intet bedre end at samles om en god bog. Det er en hyggelig måde at være sammen på. I kan starte med at tage en tur forbi biblioteket og låne en god bog. Mange biblioteker har i dag nogle virkelig gode børneafdelinger, hvor der er rig mulighed for leg. En tur på biblioteket er derfor også en oplagt indendørsaktivitet på en regnvejrsdag.

Gå på opdagelse i køkkenet

Mange børn synes det er utroligt spændende at lave mad. Madlavning er også en oplagt måde for børnene at stifte bekendtskab med nye madvarer på. Det er derfor en god idé at få dine børn til at deltage i madlavningen af og til. Brug f.eks. en regnvejrsdag til at bage en lækker kage eller lave andet sjovt i køkkenet.

Byg en hule

Børn har en utrolig fantasi, som de har godt af at bruge. Lad dine børn bygge en indendørs hule ud af dyner, stole, puder og hvad I ellers kan finde af gode ting i hjemmet. At bygge en hule er en sjov indendørsaktivitet, som snildt kan underholde dine børn i flere timer. Prøv selv at være med, dine børn vil elske dig for det!