Skip to content
Sådan bruger du Bio-tex Superkoncentreret pletfjernerbolden
Sådan bruger du

Bio-tex Superkoncentreret pletfjernerbolden

Du har sikkert bemærket, at der med hver flaske Bio-tex Superkoncentreret følger en pletfjernerbold. Denne smarte lille sag, der både kan bruges til dosering og til forbehandling, er bare en af grundene til, at Bio-tex superkoncentreret er så god til at fjerne selv de sværeste pletter, selv ved en hurtig vask. Så hvordan får du de bedste resultater med doserings- og pletfjernerbolden fra Bio-tex Superkoncentreret?

Den første ting, du skal vide, er at pletfjernerbolden er designet til at give dig så meget pletfjerningskraft som overhovedet muligt i en enkelt, hurtig vask – så du kan bruge mere tid på vigtigere ting som at lege med dine børn. Ikke alene hjælper den med at fjerne pletter, den er også praktisk, når du skal dosere vaskemidlet.

Brug guiden nedenfor, når du skal bekæmpe pletter og vaske med Bio-tex Superkoncentreret. Vi ved alle sammen, at børn elsker at gå på eventyr, og det bliver endnu sjovere, hvis tøjet bliver lidt snavset undervejs – men med pletfjernerbolden går vasken nemmere, og du kan klare alt, hvad livet bringer.

Tøjvask med Bio-tex Superkoncentreret:

Sådan bruger du pletfjernerbolden til at forbehandle pletter

Når du skal behandle pletter, så gælder det om at være hurtig: Tør pletten af tøjet så hurtigt som muligt, og begynd forbehandlingen. Er pletten allerede tørret ind (vi kan jo f.eks. nævne mudder på fodboldtøjet), så vil Tryk ud, hæld og gnid-metoden nedenfor stadig virke. Sørg bare for at tjekke vaskeanvisningen på tøjet og læs på flasken om materiale og vaskemiddel er kompatible.

  1. Tryk pletfjernerbolden ud af flasken.
  2. Hæld en lille smule vaskemiddel direkte på pletten ved hjælp af pletfjernerbolden. Vær omhyggelig, og tilsæt ikke vand.
  3. Gnid forsigtigt med dupperne under pletfjernerbolden for at løsne pletten.

Pletfjernerbolden er velegnet til forbehandling af pletter, fordi de små riller og dupper i bunden blidt løsner indtørrede pletter. Dupperne i Bio-tex bolden sikrer også, at vaskemidlet kommer helt ned i tøjfibrene og bekæmper pletterne indefra.

Sådan bruger du flydende Bio-tex Superkoncentreret i vaskemaskinen:

Når du har brugt din Bio-tex pletfjernerbold til at forbehandle vanskelige pletter skal din vaskemaskine på arbejde:

  1. Læg dit forbehandlede tøj i vaskemaskinen. Du skal ikke overfylde maskinen – der skal være lidt plads foroven, så tøjet kan bevæge sig frit.
  2. Fyld pletfjernerbolden med den korrekte dosering til din vaskemængde. Se doseringen på din Bio-tex Superkoncentreret flaske, og takket være designet af bolden er det nemt at dosere. Du skal bare fylde op til den laveste streg ved små vaskemængder, og til den øverste ved større vaskemængder.
  3. Læg den fyldte pletfjernerbold på toppen af tøjet i tromlen. Du kan også hælde Bio-tex Superkoncentreret i sæbeskuffen, men at bruge bolden er den sikreste vej til effektiv pletfjerning. Det betyder også, at du ikke står med en klistret bold, når du har hældt vaskemidlet i sæbeskuffen – det giver mindre besvær.
  4. Indstil maskinen på det program, der passer til dit tøj. Hvis du er presset på tid, hvorfor så ikke vaske et kortere program? Bio-tex Superkoncentreret er designet til at bekæmpe vanskelige pletter selv i en hurtig vask, så du får tid til vigtigere ting!

Nu, hvor du ved, hvordan du bruger Bio-tex Superkoncentreret og pletfjernerbolden (og har set hvor nemt det er), så er det tid til at komme i gang. Sig farvel til besværlige doseringsskemaer og vanskelige pletter – og goddag til en hurtigere og meget mere effektiv vaskedag.