Skip to content
Vaskeguide Biotex

Vaskeguide

Udfordringer som mudder, kaffepletter, delikate tekstiler eller tøjdyr er med til at gøre tøjvasken mere kompliceret, end vi måske havde ønsket os. Derfor har vi samlet en række eksperttips til tøjvask, der kommer rundt om stort set alle vaskegåder – lige fra den bedste temperatur til at vaske tøj til den anbefalede teknik til at vaske i hånden. Hjælpen venter lige her.

Den bedste temperatur at vaske tøj ved afhænger af tekstilet, så sørg altid for at tjekke vaskesedlen, inden du går i gang. Vores avancerede formel betyder, at Bio-tex vaskemiddel er lige så effektivt ved kolde temperaturer, så kør din standard vask på 30 °C, og skån miljøet.
Inddel dit vasketøj i bunker af lignende farver, så du holder dit hvide tøj hvidt og dit kulørte tøj farvestrålende. Brug vores Bio-tex Color-produkter, når du vasker kulørt tøj, og vask ved lave temperaturer for at mindske risikoen for at farverne smitter af. Hold dit tøj smukt og farvestrålende med Bio-tex. 
Delikate tekstiler som silke og uld kræver ofte, at du vasker dem i hånden, og det betyder, at du skal bruge et vaskemiddel, som er skabt til formålet såsom Bio-tex silke & uld. Udforsk vores tips til, hvordan du mestrer at vaske i hånden, og glem ikke at læse vaskesedlerne for at se, hvilken del af din garderobe, der har brug for en ekstra kærlig hånd.
Bio-tex vaskemidler er hårde ved pletter, men nogle gange har du brug for en hjælpende hånd. Behandl ekstra hårdføre pletter inden vask, og følg vores tips til pletfjerning, så du kan lære, hvordan du får tøjet rent igen. Udforsk vores sektion med tips og tricks til bedre tøjvask.