Skip to content
Vaskemaskine-guide

Vaskemaskine-guide

At passe godt på din vaskemaskine og holde den ren er alfa og omega, hvis du vil opnå strålende resultater, hver gang du vasker. Dit tøj bliver jo kun så rent som maskinen er! Fortvivl ikke, hvis du ikke ved, hvordan du gør din vaskemaskine ren, eller hvor du skal gøre af vaskepulveret. Klik blot rundt imellem vores artikler for at finde svaret. 
Er du ikke sikker på, hvordan du skal bruge din vaskemaskine? Vaskemaskiner i Danmark kommer med en brugsvejledning, så læs altid denne først. Her finder du vigtig information om daglig brug og gode råd, hvis den går i stykker. Har du spørgsmål til generelt brug? Se, om ikke en af vores artikler kan give dig svaret.
Brugsvejledningen til din vaskemaskine bør have en guide til, hvordan du giver din vaskemaskine en grundig rens, men hvis du blot skal fjerne eller forebygge den ubehagelige lugt af vaskemaskine, så put en dosering Bio-tex direkte i tromlen og kør en tom, varm vask. Læs vores gode råd til en ren vaskemaskine, og få flere tips.
Det er vigtigt, at du bruger din vaskemaskine korrekt og ved, hvor du skal gøre af vaskepulver, kapsler eller flydende vaskemiddel, hvis du vil passe godt på den. Følg instruktionerne på indpakningen, og læs vores artikler om dosering for at finde ud af, hvor du skal gøre af dit yndlingsprodukt fra Bio-tex, og hvor meget du skal bruge.
Vidste du, at Bio-tex' vaskemidler på avancerede formler er lige så effektive ved lave temperaturer? Kør en vask på 30 °C, og se selv. Det er en nem måde at reducere dit energiforbrug, spare penge og hjælpe med at beskytte planeten.