spring til indhold
Biotex hero

Regler og vilkår

Betingelser for konkurrencen “gæt antal vaskekapsler og vind et årsforbrug af Biotex vaskemidler”.

Konkurrencens/lotteriets regler

  1. Arrangør: Unilever Danmark A/S, Ørestads Boulevard 73, 2300 København S, Denmark (”Unilever”) forbrugerkontakt.dk@unilever.com.

  2. Regler for deltagelse: Alle personer, der er fyldt 16 år og er fastboende i Danmark kan deltage i konkurrencen, bortset fra ansatte i de firmaer, der har medvirket til denne konkurrences tilblivelse.

  3. Tidspunkt for konkurrencen/lotteriet: Konkurrencen/lotteriet begynder d. [24.07.2023 og slutter d. 31.07.2023]. Unilever trækker lod om vinderne d. [01.08.2023]. Vinderne får besked direkte.

  4. Deltagelse: Man kan deltage i konkurrencen ved at udfylde deltagelsesblanketten på adressen [www.biotex.dk]. Deltagelse i konkurrencen forudsætter ikke køb. Dette er kun en fysisk konkurrence der kun afvikles på Dana Cup.

  5. For at deltage i konkurrencen skal du sende [a) dine kontaktoplysninger (navn og e-mail) og b) gæt antal vaskekapsler i beholderen

  6. Præmie: Præmien består af et årsforbrug af Biotex vaskemidler til en værdi af 300 kr. Gevinsterne kan ikke ombyttes til penge eller andre produkter. Præmierne vil blive sendt til deltagerne.

  7. Ved deltagelse i konkurrencen binder deltageren sig til at overholde konkurrencens vilkår; Vinderen af konkurrencen er den som svarer rigtigt på spørgsmålet om hvor mange vaskekapsler der er i beholderen. I det tilfælde at ingen svarer korrekt anses de 2 der har svaret tættest på antallet som vindere. I det tilfælde at der er flere end en person der har svaret korrekt eller er kommet tættest på, vil der ske en lodtrækning mellem dem som har svaret korrekt og der trækkes 2 vindere.

  8. Unilever er dataansvarlig for behandlingen af a) (navn og e-mail) som vi indsamler om dig i forbindelse med gennemførelsen af konkurrencen og afsendelsen af præmien b) (navn og e-mail) som vi indsamler om dig for at kunne sende vores tilbud og opdateringer til dig hvis du vælger at give dit samtykke til dette. Unilever kan videregive dine kontaktoplysninger til tredjeparter - dette refererer til leverandører, der bistår Unilever med indsamling og behandling af personoplysninger (f.eks. afsendelse af mobilkuponer og kampagn, administration af kampagnen).Når konkurrencen er afsluttet, og Unilever ikke længere har brug for dine personoplysninger for at administrere konkurrencen, vil Unilever slette alt materiale, der indeholder dine personoplysninger. For spørgsmål vedrørende håndtering af personoplysninger, ændring af ukorrekte data eller udøvelse af dine rettigheder til at anmode om adgang til og rettelse eller sletning af personoplysninger og begrænsning af disse, er du velkommen til at kontakte os via forbrugerkontakt.dk@unilever.com. Venligst læs vores Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger og Cookie-meddelelse for at forstå, hvordan vi bruger dine personoplysninger. Ved at acceptere konkurrencevilkårene accepterer du, at de oplysninger, du afgiver om dig selv i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet med henblik på at administrere konkurrencen.

  9. Unilever er ansvarlig for at betale den lovpligtige skat af gevinsterne.

  10. Hvis Unilever ikke efter rimelig indsats har opnået vinderen gennem kontaktoplysningerne fra deltageren inden for ti (10) dage efter konkurrencens beslutning, eller hvis vinderen ikke opfylder kravene for at deltage i konkurrence, vælges en ny vinder (hvis muligt). Præmien skal afleveres til den adresse, som vinderen har oplyst.