Skip to content
Snavs er godt

Snavs er godt

Hos Bio-tex tror vi på, at enhver plet repræsenterer en vigtig oplevelse – mudderpletter er et bevis på eventyr, græspletter er tegn på udforskning og frugtpletter er følgerne af en opdagelse. Tilskynd dine børn til at blive snavsede med vores sjove aktiviteter til glade, sunde og selvsikre børn. Vi står klar til at fikse det snavsede tøj bagefter.

Fire grunde til snavset leg

Ved at røre, føle, se og høre verden omkring dem og lære gennem prøvelser og fejltrin, lærer børn vigtige lektier og tilegner sig færdigheder, som er umulige at få gennem en lærebog eller foran en tv-skærm. Brug leg til at stimulere dit barns udvikling, og se selv resultaterne.
Snavsede børn er aktive børn, hvilket er godt for deres fysiske helbred. Eksperter anbefaler, at børn er fysisk aktive i mindst én time om dagen. Hjælp de små med at blive aktive børn, og giv dem gode forudsætninger for en sund livsstil.
Aktive børn er mere tilbøjelige til at tale med andre børn, opfinde nye lege sammen og blive venner gennem sjove fællesoplevelser og spændende omgivelser. Disse interaktioner er fantastiske til at udvikle deres sociale færdigheder og opbygge deres selvtillid blandt forskellige mennesker. 
Børn i snavset tøj, dækket af mudderpletter, er børn der har oplevet livet gennem rigtig leg. Snavs er et tegn på kreativitet, så læg dine bekymringer om børnenes vasketøj til side, og fokuser på at hjælpe dem med at fodre deres fantasi. Bio-tex skal nok give en hjælpende hånd med rengøringen bagefter.