Skip to content
Sjove indendørs- og udendørslege til børn

Sjove aktiviteter for børn

Uanset om det er hjemmetid, weekend eller skoleferie, er det en høj prioritet at have det sjovt og underholde børnene. Hvis du har brug for inspiration til jeres næste leg, er du kommet til det rette sted! Se vores idéer til børnelege i haven, boldspil, håndværk og meget mere. Med lege til både småbørn og ældre børn behøver du ikke lede længere.

Hav det sjovt med Bio-tex!

Med masser af sjov kommer også masser af rod – så lav Bio-tex give en hånd. Rens pletter og plamager med vores vasketips, og lad de små bekymre sig om at have det sjovt med deres vilde kunstlege. Uanset om det er mudderpletter fra haveaktiviteter eller pletter fra maling og kridt, står vi klar til at hjælpe.
Det kan være sjovt at lege i regnen (mudderet bliver endnu mere mudret), men nogle gange bliver det for koldt eller vådt. Hvis du planlægger haveaktiviteter eller  udendørslege, er det en god idé at have et par regnfri muligheder i ærmet for en sikkerheds skyld. Kunstprojekter til børn er en fantastisk måde at rykke løjerne indenfor. 
Lege, der involverer meget løb såsom boldlege til børn, er en god måde at opfordre børnene til at være aktive. Eksperter anbefaler, at børn er aktive udenfor i mindst én time om dagen, så tilskynd dem til at slukke tv'et og lege fangeleg i stedet.
Er du ikke sikker på, hvilke lege der passer til dit barn? Med vores samling af lege til småbørn, yngre og ældre børn, kan du helt sikkert finde, hvad du søger. Og har du masser af børn på besøg for at fejre en særlig dag, så glem ikke at læse om vores sjove gruppeaktiviteter til børnefødselsdage.
Leg og udforskning er essentielle dele af børns udvikling, men sikkerheden er altafgørende. Uanset om de leger indenfor eller udenfor, bør du have de små under opsyn og have sikkerhedsforanstaltninger på plads, så de er sikre hele tiden.