Lette korttricks for børn

Børn elsker magi og tryllekunst. Og med disse nemme korttricks kan de blive deres egen yndlingstroldmand og lave deres helt egen magi! Glæd dig til at se, hvor de små ansigter lyser op, når de imponerer publikum med deres tricks.

Foto: Dani Vazquez

Børn elsker magi og tryllekunst. Og med disse nemme korttricks kan de blive deres egen yndlingstroldmand og lave deres helt egen magi! Glæd dig til at se, hvor de små ansigter lyser op, når de imponerer publikum med deres tricks.  

Trylletricks for børn

Magi behøver slet ikke være så svært – når børnene først har fundet hemmeligheden bag illusionen, går der ikke lang tid før de mestrer de enkle tricks. Nedenfor finder du to nemme korttricks, som de kan imponere familie og venner med – børnene vil helt sikkert synes, det er er supersjovt!  

Sådan laver du tricket Gæt kortet

Hemmeligheden er først at sortere kortene efter farve.

 1. Sortér kortene i sorte og røde kort. Husk hvilken farve du lægger øverst i bunken. Dette skal du selvfølgelig gøre uden publikum ser det.
 2. Bred nogle af de øverste kort ud i en vifte, og bed en fra publikum om at vælge et kort fra toppen. Bed personen om at huske kortet.
 3. Bred så de nederste kort ud i en vifte, og bed personen om at stikke kortet ind i bunken igen.
 4. Del bunken i to, cirka i midten, og læg den nederste halvdel på toppen for at "blande" kortene. De to halvdele behøver ikke være præcis lige store.
 5. Nu skal du så på magisk vis finde det kort, der blev trukket ud. Kig bunken igennem. Kortet skulle nu gerne være det eneste røde kort i den sorte bunke eller omvendt.
 6. Træk kortet ud og spørg: Er det her dit kort? Dit publikum vil blive imponeret over dine fantastiske tankelæsningsevner!

Sådan laver du tricket De hoppende kort

Dette korttrick er nemt for børn at lave. Alt hvad der skal til er lidt snedig forberedelse. Du skal bruge to ens sæt kort.

 1. Forbered dine kortsæt ved at lægge Spar 7 og Klør 8 øverst i bunken. (Du kan også vælge to andre kort, du skal bare huske at vælge præcis de samme kort fra det andet kortsæt i trin 2.)
 2. Dernæst tager du Spar 7 og Klør 8 fra det andet kortsæt og lægger dem i bunden af det første kortsæt, som er det du skal bruge til at udføre dit trick med.
 3. Så er du klar til publikum: Fortæl publikum, at du vil få kortene til at hoppe fra det ene sæt kort til det andet.
 4. Vis publikum de to øverste kort i bunken, og bed dem om at huske dem. Læg kortene tilbage på toppen.
 5. Bank to gange på bunken. Du kan eventuelt bruge en tryllestav som en rigtig tryllekunstner – de fås i de fleste legetøjs- eller spøg & skæmt-butikker.
 6. Vis publikum de to nederste kort i bunken. Spar 7 og Klør 8 vil "på magisk vis" være hoppet nederst i bunken.

Husk, at magi er ikke kun for børn. Du kan skabe din helt egen magi med Bio-tex Superkoncentreret og dens pletfjernerbold. Se vores tips til pletfjerning her.