Skip to content
Aktiviteter til børn

Rigtig Leg

Rigtige børn behøver rigtig leg for at føle sig glade, inspirerede og tilfredse. Hjælp dine børn med at opdage verden gennem leg ved at finde sjove udendørslege til børn såsom haveaktiviteter og andre mudrede eller beskidte aktiviteter til børn. Udendørsaktiviteter er en vigtigt måde at hjælpe vores børn med at udvikle sig både fysisk og mentalt, så vær sikker på, at du har al den inspiration, du behøver, til at hjælpe dine børn med at være aktive.

Børn i det fri er glade børn!

Dine børn får mest ud af deres udendørsaktiviteter, hvis de kan slå sig løs uden at bekymre sig om at blive beskidte, så gør det klart, at det ikke gør noget, hvis de får mudder på tøjet. Med en hurtig vask med Bio-tex, kan de komme ud at lege igen på ingen tid.
At tage let på mudder og give dine børn friheden til at gå på opdagelse er ikke ensbetydende med at tage let på sikkerheden. Hold altid øje med børnene, og vær forberedt på potentielle farer, når de er i gang med deres udendørsaktiviteter. Selv hvis de bare leger i haven derhjemme.
Sjove udendørslege er pludselig ikke så sjove, hvis børnene bliver forbrændt. Beskyt børnenes fine hud med solcreme, solbriller og en hat, og sørg for, at de får nok at drikke. Du kan også finde på nogle snavsede lege i skyggen.
Snavsede aktiviteter til børn er endnu bedre, når de lærer noget nyt undervejs. Ved at opfordre dine børn til at deltage i haveaktiviteter giver du dem mulighed for at blive snavsede og lære om nye planter. Måske kan du endda bruge dem i nogle af vores sunde opskrifter til børn!