spring til indhold
  1. Hjem/
  2. Snavs er godt, og sådan vil det altid være
To børn smiler til en plante, der vokser

Snavs er godt, og sådan vil det altid være

Dark blue textured summary background
I over 20 år har vi hjulpet flere millioner børn med at komme ud og lære den verden, de lever i, at kende. At lære, udforske og blive snavsede undervejs.

Snavs er godt – det er et spøjst ordvalg for et vaskemiddelbrand.

Men vi tror på det. Vi tror på, at snavs og skidt er med til at frigive menneskets potentiale. Derfor har vi fokus på at inspirere folk til at slå sig løs og lade os klare snavset bagefter.

I over 20 år har vi hjulpet flere millioner børn med at komme ud og lære den verden, de lever i, at kende. At lære, udforske og blive snavsede undervejs.

Barn kigger gennem et forstørrelsesglas

Vi sponsorerede Outdoor Classroom Day og nåede ud til flere millioner børn i 100 lande

Vi samarbejdede med Outdoor Classroom Day for at hjælpe med deres mission: at anspore flere børn til at bruge tid i det fri. De mener nemlig, at udendørsleg er lige så vigtig for børns udvikling, som det er at lære at læse og skrive. Og det er vi enige i.

Vi ville også gerne bevise over for forældrene, at snavs virkelig er godt. At deres børn har brug for frihed til at udforske, lære og opleve verden omkring dem. Og at de kan være helt trygge ved, at vi kan klare alle de pletter, som deres børn måtte rage til sig undervejs.

Børn laver kunst og håndværk sammen
90 % af unge mennesker mener, at det er vigtigt at passe på jorden.

Vi ved, at de har bekymringer omkring miljøet, som kan påvirke deres mentale sundhed og få dem til at føle sig alene. Derfor vil vi gerne inspirere dem til at gøre mere, skride til handling og føle, at de kan påtage sig et ansvar for at gøre det.

En side om side af en forælder, der griner med deres barn og mudrede fødder
Kun en ud af fire forældre føler sig optimistiske i forhold til deres børns fremtidige verden.

Derfor er de naturligvis meget ængstelige med hensyn til at beskytte deres børn. Skal de beskytte deres børn og forhindre dem i at udforske og passe på verden omkring dem? Eller skal de give dem frihed til at gå ud og kæmpe for det, de holder af?

Vores mening er, at hvis vi beskytter vores børn mod problemerne i verden omkring dem, vil det kun få dem til at føle sig mere isolerede – fordi de alligevel alle sammen er bevidste om dem. Så vi inspirerer ikke kun børn til at komme ud i verden og blive snavsede, mens de kæmper for de ting, de holder af. Vi beder også deres forældre om at anspore dem til det.

Lille pige vander planter

At skride til handling hjælper på børns trivsel

Unge mennesker trives, når de ved, at de ikke er alene. Og at skride til handling hjælper med at mindske deres ængstelse. Ved at bringe mennesker sammen kan vi ikke bare hjælpe med at skabe en bedre fremtid. Vi kan også hjælpe børn med at skabe mening i deres liv og understøtte det samarbejde, der er afgørende for udvikling. Det er også nøglen til at inspirere dem til at passe på den klode, de bebor.

Vores mission er at hjælpe 10 millioner unge med at gøre en indsats for at skabe en bedre verden

Derfor fortsætter vi med at samarbejde med forældre, NGO'er og undervisere for at give unge mennesker bedre handlemuligheder. Og bekymre sig om pletterne senere.

Ved at bringe mennesker sammen kan vi ikke bare hjælpe med AT SKABE EN BEDRE FREMTID. Vi kan også hjælpe børn med at SKABE MENING I DERES LIV

*Undersøgelse blandt unge i Storbritannien udført af Global Action Plan i juli 2020 **Forældreundersøgelse gennemført af Edelmans Data & Intelligence-team i juli 2020.