spring til indhold
Børn smiler med hænderne oppe

Traditionen bag Snavs er godt

Vi har altid troet på, at Snavs er godt. I 20 år har vi givet børn frihed til at blive snavsede ude i naturen. Og vi er kun lige startet

Vi har altid vidst, at Snavs er godt. Vi sørger for, at unge mennesker kan få deres tøj rent og frisk, uanset hvor snavset det bliver – men det er kun en del af det, vi gør. Vi startede med rent vasketøj, og vi stopper ikke, før vi har været med til at samle næste generation om at skabe en ren planet.

Tilbageblik

I 20 år har vi troet på, at snavs kan hjælpe folk med at leve et godt liv og indfri deres fulde potentiale. Det er to hele årtier, hvor forældre har haft vished om, at de kan lade deres børn gå udenfor og blive beskidte, velvidende at deres tøj altid vil blive vasket frisk og rent igen med vores vaskeprodukter.

Gennem de seneste 15 år har vi samarbejdet med forældre om at støtte unge menneskers trivsel og udvikling. Og vi har spillet en rolle i globale bevægelser, f.eks. ved at sponsorere Outdoor Classroom Day. Indtil videre har over tre millioner børn i 100 lande deltaget i Outdoor Classroom Day-arrangementer. Det er en hel masse læring ude i den store natur. Og mange glade børn.

Vi glæder os til fremtiden

Vi er stolte af, hvad vi har opnået indtil videre, og i takt med at verden omkring os forandrer sig, gør vores mål og ambitioner det samme. Vi bygger videre på alt, hvad vi har lært. Og ansporer børn i dag til at give den gas og blive endnu mere snavsede, samtidig med at de kæmper for de ting, de holder af. Ved at gøre fælles front og give de unge mulighed for at gøre det kan vi hjælpe dem med at føle sig stærkere i dag og sørge for en sikker fremtid.

Derfor har vi forpligtet os til at hjælpe 10 millioner unge med at gøre en positiv indsats for at skabe en bedre verden. Snavs er godt gør det lettere, sjovere og mere effektivt at blive beskidt, mens vi hjælper hinanden og planeten. Vi har været her i flere årtier, og vi er kun lige startet.

Derfor har vi forpligtet os til at hjælpe 10 MILLIONER UNGE MED AT GØRE EN POSITIV INDSATS FOR AT SKABE EN BEDRE VERDEN.