spring til indhold
Børn leger sammen

Al magt til den næste generation

Vores Snavs er godt-projekt inspirerer den næste generation til at passe på hinanden, miljøet og verden omkring dem.

Livet skal leves. Tøj skal bruges. Og snavs er til at blive beskidt i. Når vi kommer tæt på jorden, føler vi os knyttet til naturen og alt det, der lever i den. Vi har altid troet på, at snavs kan frigive vores potentiale som mennesker. Vores Snavs er godt-initiativ har givet millioner af forældre visheden om, at de kan lade deres børn gå udenfor og blive beskidte. Og hele den snavsede, mudrede, snuskede og vidunderlige frihed får unge mennesker til at give den gas og lære om vores miljø og om, hvordan de skal passe på det.

Vi skrider til handling for at mindske bekymringerne for naturen

Det er ingen hemmelighed, at naturen lige nu står over for trusler som aldrig før, og børn i dag bliver mere og mere bevidste om, hvordan det vil påvirke deres fremtid. De fleste unge siger, at det er meget vigtigt for dem at passe på andre mennesker og på planeten. Men mange siger også, at når de ser, at andre ikke gør noget, så føler de heller ikke, at de kan gøre en positiv forskel.

Ingen forældre ønsker, at deres barn skal føle sig bekymret eller ængstelig. Men i stedet for at afskærme unge mennesker fra realiteterne føler de sig faktisk mere glade og trygge, når de bliver ansporet til at samarbejde med andre. Vi gennemførte en undersøgelse sammen med Global Action Plan (en NGO-partner) for at finde den bedste fremgangsmåde til at støtte unge mennesker, der står over for nutidens udfordringer. Og vi fandt ud af, at hvis vi giver dem selvtillid til at gøre en indsats sammen med andre, så bliver deres trivsel bedre, og det er med til at skabe mening i deres liv. Det viser børn, at de ikke er alene, og at vi står side om side med dem.

Unge mennesker blomstrer, når de knytter sig til verden omkring dem – uanset hvor snavset den er

Vi ved, at den næste generation gerne vil have naturen tæt på, føle jorden i hænderne og mærke græsset mellem tæerne. Og når de bliver ansporet til at skabe positive forandringer for miljøet og for hinanden, betyder det, at de kan se frem til en fremtid, hvor de lever lykkeligt til deres dages ende.

At vise børn, at det optager os, inspirerer dem til at vise, at det også optager dem. Vi er her for at hjælpe denne generation med at lægge vægt på naturlig regenerering. Ved at sponsorere Outdoor Classroom Day har vi allerede hjulpet flere millioner børn i 100 lande med at deltage i udendørs arrangementer. Og det er kun starten.

Vores mission er at hjælpe 10 millioner unge med at gøre en positiv indsats for en bedre verden, hvor de kan få et sundere og gladere liv.

Vi vil gerne inspirere dem til at gøre verden til et bedre sted at være via deres skoler, lokalsamfund og meget andet. Og vi går foran med et godt eksempel ved at samarbejde med andre om at få det til at ske. Ved at samarbejde med forældre, undervisere og NGO'er såsom Global Action Plan kan vi give de unge selvtillid til at frigive deres potentiale og skabe en bedre fremtid sammen. En god gerning fortjener en anden god gerning, venlighed avler venlighed, og snavs betyder at blive beskidt. Og det er alt sammen rigtig godt.