spring til indhold
Dreng holder en skovl, mens han havearbejde med sin familie

Beskyttelse af planeten

Bæredygtighed, miljøindsats og miljøbevidst handel: Hvordan sikrer vi, at næste generation har rent tøj og en sund planet at leve på.

Vores vaskeprodukter er kendt for rent tøj og resultater i høj kvalitet. Og vi lover at blive ved med at levere det høje kvalitetsniveau, som vores kunder forventer.

I takt med at vi lærer mere om de voksende udfordringer, som vores miljø står over for, er vi også nødt til at arbejde hårdt på at reducere vores påvirkning af planeten. Og vi er stolte af at kunne sige, at vi heller ikke går på kompromis med vores miljøansvar. Derfor gør vi en indsats i dag for at skabe en sikker fremtid for de kommende generationer. Vi er hårde over for pletter og skånsomme over for planeten, og vi afsøger hele tiden fremgangsmåder til at reducere vores påvirkning yderligere.

Lille pige, der planter en plante

Unilever har været førende i branchen på Dow Jones' bæredygtighedsindeks i 17 år i træk – og det vil vi gerne blive ved med at være. Forud for det år, der er fastsat i Parisaftalen – 2050 – er det vores mål at nå en netto nuludledning inden 2039. Vi reducerer vores CO2-aftryk ved at ændre den måde, vi fremstiller, pakker, transporterer og bortskaffer vores produkter på. Og vi vil kompensere de udledninger af drivhusgasser, som vi ikke kan undgå at generere.

En side om side af et vådområde ved siden af ​​vindmøller
Det vores mål at NÅ EN NETTO NULUDLEDNING INDEN 2039

En inspirerende indsats i dag og i morgen

Det er vigtigt at gøre noget ved vores påvirkning af klimakatastrofen. Og det er også vigtigt at passe på miljøet og naturen til de kommende generationer. Derfor tænker vi også på vores påvirkning af økologien. Hvordan påvirker vi verdenshavene, skovene, planterne, dyrene og økosystemerne? Vi kigger på de ingredienser, vi bruger i vores produkter, for at sikre, at de er mere bæredygtige og biologisk nedbrydelige. Vi arbejder på at reducere vores brug af emballage og gøre den mere genanvendelig. Og vi har forpligtet os til at hjælpe den yngre generation, støtte dem, når tingene kan virke overvældende, og opbygge deres selvtillid, så de kan samarbejde og skride til handling. Vi er klar til at hjælpe dem med at gøre deres til at passe på den vidunderlige jord og alt det, der vokser i den.

Barn med hænderne i snavs

Vi kan alle sammen skabe forandringer – nu og i fremtiden

Vi elsker at give folk frihed til at blive snavsede og derefter blive rene igen. Og vi elsker vores smukke planet. Derfor helmer vi ikke, før vi har gjort alt, hvad vi overhovedet kan, for at beskytte den i forhold til de kommende generationer. Vi ved, hvor vigtigt det også er for andre, og derfor vil vi fortsætte med at dele vores resultater og bestræbe os på at finde bedre alternativer til det, vi har gjort før i tiden.

VI ER HÅRDE OVER FOR PLETTER OG SKÅNSOMME OVER FOR PLANETEN, og vi afsøger hele tiden fremgangsmåder til at REDUCERE VORES PÅVIRKNING YDERLIGERE.