spring til indhold
10 sjove og enkle numre til aprilsnar for børn

10 sjove og enkle numre til aprilsnar for børn

Aprilsnar er ikke kun for voksne – der kan også være masser af sjov for børn!

Aprilsnar er ikke kun for voksne – der kan også være masser af sjov for børn! Hvorfor hjælper du dem ikke med at lave numre med deres far eller give deres søskende en uhyggelig overraskelse?

At lave aprilsnar kan være sjovt, nemt og først og fremmest børnevenligt. Vi siger ikke, at det ikke bliver griset, men pletter er en del af livet, og vores afsnit med vasketips kan hjælpe dig med at løse det problem.

Disse aprilsnarre for børn er nemme at følge, og spænder fra numre med mindre lækre ingredienser til fantastiske jokes, der får alle til at grine. Læs videre for at se vores top ti over nemme aprilsnarre for børn.

Husk – alle aktiviteter for børn kræver opsyn af en voksen. Du skal altid holde øje med dine børn, når de afprøver disse ideer til aprilsnar, og læse alle instruktionerne, før I starter.

10 numre til aprilsnar for børn

1**.** Ballon i toilettet

Anbring en heliumballon under låget til toiletsædet, inden et familiemedlem eller en ven går på toilettet. En ballon, der svæver ud af toilettet, vil overraske det intetanende offer, og du kan endda skrive 'aprilsnar' på ballonen med en spritpen.

2**.** Broccoli-slikkepinde

Smelt lidt chokolade i mikrobølgeovnen – sørg for at bruge en skål, der er egnet til mikroovn og at holde øje med børnene, når de arbejder i køkkenet. Del broccoli i små stykker, og sæt dem på pinde til slikkepinde – du kan også bruge sugerør, der skæres til.

Dyp broccolislikkepindene i den smeltede chokolade, og sørg for, at de er godt dækket. Når chokoladen er stivnet, kan barnet fortælle deres venner eller familiemedlemmer, at de har købt en lækker slikkepind til dem, og more sig over at se dem bide i et stykke broccoli i stedet! Husk at spørge de andre forældre, om deres børn har eventuelle allergier.

3**.** Insekter i madkassen

Mangler du en idé til en aprilsnar, der kan give barnets bror eller søster en forskrækkelse? Dit barn kan lægge et legetøjsinsekt i deres brors eller søsters madkasse – det skal nok få dem til at blive forskrækket! En lille seddel fra mor, hvor der står ‘aprilsnar’, og at det er okay at spise maden i madkassen, vil være en god ide, så de ikke bliver sultne.

4**.** Gør køleskabet levende

Her skal du bruge nogle klistermærker med øjne, hvis du har nogen, ellers kan du købe dem i en legetøjs- eller hobbyforretning. Sæt dem på alt i køleskabet. Den næste person, der åbner køleskabet, vil ikke tro sine egne øjne!

5**.** Pynt en svamp som et stykke kage

Lav noget chokoladeglasur, og pynt en ren svamp med glasuren – du kan endda komme kagepynt, såsom krymmel eller chokoladeknapper, på. Overrask gæsterne med den 'kage', du har bagt, og se, hvor forbløffede de bliver, når de tager den op. Men sørg for, at de ikke rent faktisk putter den i munden!

Det er også en god idé at have en rigtig chokoladekage ved hånden, som de kan få bagefter.

6**.** Kom husholdningsfilm rundt om sæben på badeværelset

Dette nummer er perfekt, hvis du mangler en aprilsnar til far – især når han er i et gnavent humør! Dæk sæben på badeværelset med husholdningsfilm – eller kom husholdningsfilm over låget til shampooen eller showergelen – og hør uden for badeværelsesdøren, hvordan far kæmper med sæben.

7**.** Mindre søde doughnuts

Køb nogle almindelige doughnuts i dit lokale supermarked, og drys dem med bagepulver eller mel i stedet for sukker – de, der spiser dem, vil undre sig over, hvad der er sket med deres lækre, søde doughnuts. Hav nogle ekstra doughnuts klar til at give til dit offer, når de bliver klar over, at de har været udsat for en aprilsnar.

8**.** Skumfidus-træ

Dette er en fantastisk aprilsnar, hvis vejret er godt. Cirka en halv time inden din partner eller en gæst skal ankomme, kalder du børnene sammen, tager en pose med skumfiduser og vælger et træ i haven. Bind skumfiduserne fast på grenene – så har du et skumfidus-træ! Få børnene til at forsøge at overbevise gæsten om, at de på magisk vis har fået det til at vokse frem fra den ene dag til den anden.

9**.** Frys plastik-øjeæbler i isterninger til uhyggelige drinks

Lav uhyggelige isterninger ved at komme plastik-øjeæbler eller små plastikinsekter (du kan købe disse online eller i en legetøjsbutik eller en butik med festartikler) i en isterningsbakke og dække dem med vand. Lad isterningerne stå i fryseren natten over, og servér drinks den første april med de uhyggelige isterninger – se, hvor lang tid det tager, før de lægger mærke til dem!

10.  Vend dit hus på hovedet

Væk børnene – eller bare et af dem – meget tidligt, og vend alle genstandene i stuen på hovedet. Det skal kun være de små genstande (der er ingen grund til at vende sofaen på hovedet!), og gør det samme i andre rum, hvis der er tid til det. Når alle de andre står op, vil dit omvendte hus får dem til at tro, at de stadig drømmer!

Mange af disse sjove numre for børn er selvfølgelig ikke udelukkende forbeholdt de små – hvis du som forælder ønsker at lave lidt sjov med dem, kan du også lave aprilsnar med dine egne børn. Næste år kan du lære dem, hvordan man gør!