tre vaskekapsler

Vaskekapsler

Bekvemmelige og effektive – Biotex vaskekapsler leverer den korrekte dosering hver gang. Disse smarte, afmålte vaskekapsler giver dig maksimale resultater med minimal indsats. Vælg vores vaskekapsler med gel, og oplev en mere stressfri tøjvask.

Sådan bruger du vaskekapsler med gel

Du behøver ikke bekymre dig om svineri og målebægre, når du bruger Bio-tex vaskekapsler. Smid blot en vaskekapsel ind bagerst i tromlen, fyld vaskemaskinen med tøj, og start programmet. Biotex Dual Action vaskekapsler har endda indbygget pletfjerner, så de er ekstra kraftfulde.

Det er særdeles vigtigt at bruge den rette dosering af vaskemiddel, når du vasker tøj. Det er hverken godt at bruge for lidt vaskemiddel eller at overdosere. Hvor meget du skal dosere afhænger af, hvor snavset tøjet er og vandets hårdhed. Er dit tøj almindeligt snavset og vandet blødt/middelhårdt, anbefaler vi, at du kun bruger en vaskekapsel. Er tøjet derimod meget beskidt, vandet hårdt eller vaskemængden stor (6-8 kg), bør du i stedet bruge to vaskekapsler for at opnå det bedste og reneste resultat. 

Opbevar dine vaskekapsler sikkert

Biotex vaskekapsler med gel kommer i lette poser, der er nemme at lukke. Posen er let at opbevare og bruger 70 % mindre plastik end en bøtte – og så er den også økonomisk. Opbevar din Biotex-pose lukket på et tørt sted, utilgængeligt for børn og kæledyr. Desuden bør vaskekapslerne ikke komme i kontakt med sollys og varme. 

Vaskekapsler er ekstra kraftfulde mod pletter

Vores vaskekapsler er udviklet med henblik på at skabe særdeles gode resultater, og samtidig hjælpe farven på tøjet til at forblive klare. Skal pletfjerningen have et ekstra boost? Så prøv Biotex Dual Action vaskekapsler. Vaskekapslerne indeholder også en dybdegående pletfjerner, så de får selv de mest hårdføre pletter ned med nakken.

Gode råd til brug af vaskekapsler

Når du vasker tøj med vaskekapsler, er det vigtigt, at du placerer vaskekapslen i bunden af trumlen under tøjet. Vaskekapsler bør ikke lægges i sæbeskuffen, eller bruges i kombinerede vaske/ tørremaskiner. Endvidere bør vaskekapslerne ikke bruges, når du skal vaske silke eller uld. 

Bio-tex Dual Action Vaskekapsler Color
12pc *
40pc *
Bio-tex Dual Action Vaskekapsler White
12pc *
40pc *

Beskrivelse

Bio-tex Dual Action vaskekapsler gør det let at vaske tøjet ved at fjerne alle bekymringer om korrekt dosering. Læg en kapsel ind i vaskemaskinens tromle før du lægger det beskidte tøj i. Lettere bliver det ikke at få et strålende rent resultat. Bio-tex Dual Action Vaskekapsler indeholder et superkoncentreret flydende vaskemiddel, som tager selv de værste pletter. Vaskekapslen til kulørt tøj indeholder derudover en frisk duft, og ingredienser der modvirker affarvning af tekstiler og bevarer klare farver. Begge kamre opløses samtidig ved kontakt med vand. Du skal ikke tænke på at dosere rigtigt og vil derfor ikke have noget spild. Bio-tex Dual Action Vaskekapsler fås både til kulør og hvid vask. Bio-tex Dual Action Vaskekapsler – Effektiv pletfjerning og pleje i en enkel dosering.

Fordele

  • Nem dosering – én kapsel = én vask
  • Effektiv vask og pletfjerning
  • Opløses hurtigt
  • Hvidt forbliver hvidt

* Tilgjengelig i Norge