Skip to content
Vaskekapsler Biotex

Vaskekapsler

Bekvemmelige og effektive – Bio-tex vaskekapsler leverer den korrekte dosering hver gang. Disse smarte, afmålte vaskekapsler giver dig maksimale resultater med minimal indsats. Vælg vores vaskekapsler med gel, og oplev en mere stressfri tøjvask.

Få det bedste ud af dine Bio-tex vaskekapsler!

Du behøver ikke bekymre dig om svineri og målebægre, når du bruger Bio-tex vaskekapsler. Smid blot en vaskekapsel ind bagerst i tromlen, fyld vaskemaskinen med tøj, og start programmet. Bio-tex Dual Action vaskekapsler har endda indbygget pletfjerner, så de er ekstra kraftfulde.
Bio-tex vaskekapsler med gel kommer i lette poser, der er nemme at lukke. Posen er let at opbevare og bruger 70 % mindre plastik end en bøtte – og så er den også økonomisk. Opbevar din Bio-tex-pose lukket på et tørt sted, utilgængeligt for børn og kæledyr.
Skal pletfjerningen have et ekstra boost? Så prøv Bio-tex Dual Action vaskekapsler. Vaskekapslerne indeholder også en dybdegående pletfjerner, så de får selv de mest hårdføre pletter ned med nakken.

Cleanipedia giver tips til alle dine husholdningsbehov. Uanset om du skal rydde op eller tackle svære pletter, klik her og find ud af, hvordan du rengør næsten alt!