spring til indhold
Biotex vaskekapsler

Vaskekapsler fra Bio-tex

Bekvemmelige og effektive – Biotex vaskekapsler leverer den korrekte dosering hver gang. Disse smarte, afmålte vaskekapsler giver dig maksimale resultater med minimal indsats. Vælg vores vaskekapsler med gel, og oplev en mere stressfri tøjvask.

Sådan bruger du vaskekapsler med gel

Du behøver ikke bekymre dig om svineri og målebægre, når du bruger Bio-tex vaskekapsler. Smid blot en vaskekapsel ind bagerst i tromlen, fyld vaskemaskinen med tøj, og start programmet. Biotex Dual Action vaskekapsler har endda indbygget pletfjerner, så de er ekstra kraftfulde.

Det er særdeles vigtigt at bruge den rette dosering af vaskemiddel, når du vasker tøj. Det er hverken godt at bruge for lidt vaskemiddel eller at overdosere. Hvor meget du skal dosere afhænger af, hvor snavset tøjet er og vandets hårdhed. Er dit tøj almindeligt snavset og vandet blødt/middelhårdt, anbefaler vi, at du kun bruger en vaskekapsel. Er tøjet derimod meget beskidt, vandet hårdt eller vaskemængden stor (6-8 kg), bør du i stedet bruge to vaskekapsler for at opnå det bedste og reneste resultat. 

Opbevar dine vaskekapsler sikkert

Biotex vaskekapsler med gel kommer i lette poser, der er nemme at lukke. Posen er let at opbevare og bruger 70 % mindre plastik end en bøtte – og så er den også økonomisk. Opbevar din Biotex-pose lukket på et tørt sted, utilgængeligt for børn og kæledyr. Desuden bør vaskekapslerne ikke komme i kontakt med sollys og varme. 

Vaskekapsler er ekstra kraftfulde mod pletter

Vores vaskekapsler er udviklet med henblik på at skabe særdeles gode resultater, og samtidig hjælpe farven på tøjet til at forblive klare. Skal pletfjerningen have et ekstra boost? Så prøv Biotex Dual Action vaskekapsler. Vaskekapslerne indeholder også en dybdegående pletfjerner, så de får selv de mest hårdføre pletter ned med nakken.

Gode råd til brug af vaskekapsler

Når du vasker tøj med vaskekapsler, er det vigtigt, at du placerer vaskekapslen i bunden af trumlen under tøjet. Vaskekapsler bør ikke lægges i sæbeskuffen, eller bruges i kombinerede vaske/ tørremaskiner. Endvidere bør vaskekapslerne ikke bruges, når du skal vaske silke eller uld.