Skip to content
Vaskepulver Biotex

Vaskepulver

Kraftfuldt pulver og valuta for pengene – vaskepulver har gang på gang vist sit værd, men hvilken slags vaskepulver er det bedste til dig? Se hele vores udvalg, og bliv klogere. Bio-tex traditional vaskepulver med enzymer er virkelig god til at få bugt med pletterne, og vores Color koncentreret vaskepulver holder tøjet farvestrålende.

Slip vaskepulverets kræfter løs

Vaskepulvere har længe været fast inventar i mange hjem og med god grund – de leverer strålende resultater, og så er de billige. Når du skal vælge det bedste vaskepulver til dine behov, skal du først kende forskellen på vaskepulvere og have for øje, hvilken type vask du normalt kører.
Hvor meget vaskepulver du skal bruge til din vask, afhænger af mængden af vasketøj, hvor beskidt tøjet er og om vandet i dit område er hårdt eller blødt. En standardmængde Bio-tex traditionel vaskepulver er 70g, men med koncentreret pulver behøver du mindre vaskemiddel.
Vaskepulvere kan du enten hælde i sæbeskuffen eller i en vaskepose, som du lægger direkte i tromlen – sidstnævnte er nyttigt under korte programmer, da det tager kortere tid. Uanset hvad du vælger, så doser en doseringsske, så du hverken bruger for meget eller for lidt.

Cleanipedia giver tips til alle dine husholdningsbehov. Uanset om du skal rydde op eller tackle svære pletter, klik her og find ud af, hvordan du rengør næsten alt!