spring til indhold
Biotex vaskepulver

Vaskepulver

Vaskepulver har gang på gang vist sit værd, men hvilken slags vaskepulver er det bedste til dig? Se hele vores udvalg af vaskepulver, og bliv klogere. Bio-tex traditional vaskepulver med enzymer er virkelig god til at få bugt med pletterne.

Hvorfor skal jeg bruge vaskepulver?

Vaskepulver har længe været fast inventar i mange hjem og med god grund – de leverer strålende resultater, og så er de billige. Biotex er kendt for sin høje kvalitet af vaskepulver, hvor du kan være sikker på, at tøjet er rent, første gang du vasker det. Dette gælder, uanset hvilken af vores vaskepulvere du vælger at bruge, så længe den passer til det tøj, du skal vaske. I vores sortiment finder du både vaskepulvere specielt udviklet til hvidt tøj, farvet tøj, håndvask, samt vores Biotex Color & White Traditional Vaskepulver der både kan bruges til hvidt og farvet tøj. 

Hvor meget vaskepulver skal jeg bruge?

Hvor meget vaskepulver du skal bruge til din vask, afhænger af mængden af vasketøj, hvor beskidt tøjet er og om vandet i dit område er hårdt eller blødt. En standardmængde Bio-tex traditionel vaskepulver er 70g, men med koncentreret pulver behøver du mindre vaskemiddel. På bagsiden af vaskepulver pakken finder du en oversigt over, hvor meget vaskepulver du skal bruge, afhængig af vandets hårdhed og hvor snavset tøjet er. Det kan være fristende at dosere mere end, hvad der er anbefalet. Det kan vi dog ikke anbefale, da du risikerer efterladte sæberester, som får tøjet til at lugte.

Hvor skal jeg dosere vaskepulveret?

Vaskepulvere kan du enten hælde i sæbeskuffen eller i en vaskepose, som du lægger direkte i tromlen – sidstnævnte er nyttigt under korte programmer, da det tager kortere tid for vaskepulveret at blive blandet med tøjet. Uanset hvad du vælger, så doser en doseringsske, så du hverken bruger for meget eller for lidt.