spring til indhold
pletfjerner header

Pletfjerner - Sådan fjerner du de barske pletter

Pletter er svære at undgå, men med de rette instrukser og den rette pletfjerner, skal du nok få has på selv de mest genstridige pletter.

En pletfjerner er som navnet ikke overraskende antyder, et middel til at fjerne uønskede pletter på tøj og genstande. Bio-tex har udviklet et særlig effektiv pletspray, der er specialdesignet til at fjerne sejlivede og irriterende pletter uden at lave skade på tøjet. Pletsprayen er nem at bruge, og bliver for mange en essentiel del af vaskerepertoiret. Med en god pletfjerner bliver tøjvask en leg, og du behøver ikke bruge lang tid på forgæves at skrubbe og vaske uden de ønskede resultater.

Find den helt rigtige pletfjerner

Bio-tex Pletspray er en universal pletfjerner, der tager hånd om de særligt lede pletter, der ikke går af i en normal vask. Langt de fleste pletter forsvinder nemlig, når du vasker med Bio-tex, men til de allerværste af slagsen kan det være en god idé at hjælpe dine vaskemidler lidt på vej. Pletter kan være af vidt forskellig karakter, og der er mange måder at gribe en plet an på. Med pletsprayen kan du forbehandle pletten intensivt på det beskidte område, så den opløses og lettere forsvinder helt i vaskemaskinen. Hurtig behandling, allerede inden pletten når at tørre, giver det bedste resultat. Inden du starter pletfjerningen så husk altid at prøverense på et skjult sted for at kontrollere farveægtheden af tøjet. Gnid forsigtigt på pletten for at beskytte tekstil og farver.