Skip to content
Flydende vaskemiddel

Flydende vaskemiddel

Med sin pletfjernende renseevne er Biotex flydende vaskemiddel blevet fast inventar i de fleste hjem. Se vores fulde udvalg af flydende vaskemiddel, og få det bedste ud af hver vask med garanteret resultat, selv i en hurtig vask eller ved koldere temperaturer.

Få det bedste ud af Bio-tex flydende vaskemiddel

Synes du, at det er svært at dosere vaskemiddel, eller er du træt af, at dit vaskepulver drysser? I så fald bør du overveje at bruge vores flydende vaskemiddel eller vaskekapsler.

Flydende vaskemiddel er kendt for at være god i de fleste sammenhænge, da det altid opløses, og derfor er lettere at dosere korrekt sammenlignet med andre vaskemidler.

Af den grund er det også oplagt at anvende flydende vaskemiddel til kolde og hurtige vaske, da vaskemidlet bliver opløst med det samme. Flydende vaskemiddel er derfor et oplagt valg, hvis du vil gøre det lettere for dig selv at vaske tøj. 

Der er større chance for, at du bruger for meget flydende vaskemiddel end for lidt, og desværre bliver tøjet ikke renere af den grund, snare tværtimod. Doserer du for meget flydende vaskemiddel, bliver sæben ikke opløst, og dermed heller ikke skyllet ud.

I stedet vil du opleve at få sæberester i tøjet, hvilket både kan medføre grimme plamager og dårlig lugt. Det er derfor ikke en dårlig idé at kigge en ekstra gang på emballagen, inden du doserer din flydende vaskemiddel.

I Danmark bør mængden af flydende vaskemiddel tilpasses efter vandets hårdhed, da hårdt vand kræver mere sæbe end blødt vand. 

Udover at fjerne pletter gør vores flydende vaskemiddel også tøjvasken lettere ved at være lige så effektiv ved koldere temperaturer. Takket være Bio-tex kan du vaske dit tøj ved 30 °C og spare energi uden at gå på kompromis med resultatet.